Konsert: Ole Edvard Antonsen «Aurora»

15. juni kommer Ole Edvard Antonsen til Neset Gard for 3. gang. Dette etter anmodning fra publikum som var der og andre som ikke var der men har hørt hvor fantastisk det var 🙂

”Aurora” er en videreføring av det meget vellykkede prosjektet ”Musikalske Landskap” som består av Ole Edvard Antonsens egne komposisjoner. Dette prosjektet er blitt fremført mer enn 500 ganger i forskjellige variasjoner og med forskjellige symfoniorkestre, den har blitt sendt på TV og spilt inn på CD.
Ole Edvard Antonsen tar med seg sitt eget band som består av 1 keyboard, bass, trommer/percussion og lyd-designer.

Den musikalske ideen er å skape forskjellige lydlandskaper og atmosfærer som base for deres melodiske og harmoniske kreativitet og med rom for improvisasjoner. Musikken er emosjonell og har et nordisk preg hvor du kan forestille deg og høre nordlysets mørke og spektakulære farger (Aurora Borealis) til de lyseste netter med midnattssol. Musikken er vakker og virtuos på samme tid. Mange har hevdet at å høre på Ole Edvard Antonsens musikk er som å se en film som ennå ikke har blitt produsert. Den er vanskelig å beskrive og må derfor oppleves !

Rammen er Neset – et vakkert tun fra 1700-tallet med 17 store og små bygninger som ligger i Raulandsgrend i hjertet av Telemark. Torvetjønnstoga fra 1715 er smykket i samlingen og ble fredet allerede i 1924. Vi arrangerer omvisning på tunet hvis ønskelig.
Utendørs scenen er bygget på bredden av Totak som er omkranset av snødekte fjell (selv i juni hvis vi er heldige !) og vil derfor gi en perfekt ramme rundt konserten.

Bodil «Statsbudeie» Nordjore serverer kortreist mat både før og etter konserten i fjoset, så her blir det mange og gode smaker.

I 2013 gjestet Ole Edvard Antonsen med band Neset med ”Musikalske Landskap” og i 2017 med ”Aurora / Musikalske Landskap”. Vi er derfor stolte og glade over å ønske dem velkommen tilbake for 3. gang !

For mer info : www.neset-telemark.no eller på facebook under Neset Gard.

Billetter kan kjøpes hos Ticketmaster : https://www.ticketmaster.no/event/608035

Velkommen skal dere være og del gjerne med venner dere unner en magisk opplevels