Knips et fantastisk vinterbilde i Rauland og vinn scootersafari for to personer!

I samarbeid med Cameralla – en nyskapende digital fotoklubb og læringsplattform – setter vi i gang en fotokonkurranse som varer ut vintermånedene. Vinneren får et gratis scootersafari i Rauland for to personer!

For å delta, må du registrere deg som et Cameralla-medlem der du får tilgang til kurset «5 steg til magiske bilder» – et kurs som er laget i Rauland’s naturskjønne omgivelser. I dette kurset blir du veiledet gjennom 5 steg som de beste fotografene benytter seg av for å ta magiske bilder.
Dette kurset vil garantert hjelpe deg til å bli en bedre fotograf.
Ta kameraet fatt, og knips ditt vinnerbilde!

Om Cameralla 
Cameralla er en nyskapende digital fotoklubb og læringsplatform. Enten du er en erfaren veteran, eller om du aldri har eid et kamera, så passer Cameralla for deg. De har utviklet en 5-stegs metode som vil hjelpe deg med å ta fantastiske bilder. Du blir veiledet gjennom Visjon, Komposisjon, Utstyr, Redigering og Presentasjon.

Cameralla Club er en sosial og læringsdrevet fotodelingsplattform der alle medlemmer kan dele sine bilder og erfaringer. Plattformen fokuserer på innsiktsfulle og konstruktive tilbakemeldinger, ikke bare likes. Møt andre fotoentusiaster, delta i diskusjoner, eller lær ved å bare følge med på det som skjer.

Bli med!
Regler for konkurransen: 
  • Ditt bidrag til konkurransen må lastes opp på Cameralla’s egne fotodelingsplattform – Cameralla Club.
  • Bilde som lastes opp til konkurransen må tagges med vinterirauland2019 
  • Alle brukere kan kun laste opp 6 bilder med denne taggen (som blir dine bidrag i konkurransen), men legg gjerne ut flere bilder!
  • Vi dømmer ikke konkurransen kun ut fra bilde, men også historien bak, og begrunnelsen for hvorfor du tok bilde på denne måten.
  • Konkurransen løper til og med 31. mars, og vinneren trekkes før 7. april.

Bli kjent med kursholder – Jørn Allan Pedersen 
Fra jeg var liten har jeg hatt en livlig fantasi og jeg var glad i å tegne og brukte mye tid ute i naturen. Istedenfor for å følge guttedrømmen om å bli arkitekt valgte jeg en utdannelse som siviløkonom og EDB-ingeniør. Jeg begynte å jakte dyr istedenfor å tegne dyr. Voksenlivet tok over og fantasien ble skjøvet til side.

Men det var fortsatt i naturen jeg følte meg hjemme. Snik-jakt på hjort ga meg mange fantastiske naturopplevelse. Det var spenningen med å finne dyrene og komme nær de som var den egentlige opplevelsen. Å ligge helt stille i det en kolle med to kalver passert bare 15 meter foran deg uten at de så deg. Å se en rype lette opp av snøen etter å ha vært nedsnødd i et uvær. Det var det som engasjerte meg. Å skyte dyret var antiklimaks. Da var alt over. Opplevelsen i naturen var det store.

Derfor skiftet jeg ut børsen med kamera.  Da kunne jeg jakte hvor jeg ville, og når jeg ville. Og muligheten for nye opplevelser tar aldri slutt. Da bestemte jeg meg fullt ut – Jeg ville bli fotograf!

Siden den gang har det har blitt en rekke utstillinger og mange spennende oppdrag. Alt i fra å dokumentere en ekspedisjon i Antarktis til bryllupsfotografering.  Jeg har fått muligheten til å gå i bredden fremfor å spesialisere meg. Det motiverer meg til å lære nye ting hver dag. En herlig kombinasjon!

Det å få ansvar for kursinnholdet i Cameralla gir meg masse energi! Det har gitt meg muligheten til å sette mine egne erfaringer fra de siste 20 årene i system og vise andre hvordan de også kan skape magiske bilder

Håper vi blir bedre kjent på kurset!
Hilsen Jørn Allan
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder