Heimat Fjøllhalli

Velkommen til Heimat Fjøllhalli

Torsdag 4 Desember kl 16:00 åpner Heimat Fjøllhalli dørene! Vi gleder oss til å servere dere god mat og topp stemning hele sesongen!

Følg oss på Facebook for å få med deg hva som skjer på Heimat Fjøllhalli fremover.

HEIMAT I RAULAND - DU FINNER OSS PÅ RESTAURANTHUSET FJØLLHALLI! 

Heimat stolt og glad for å få være en del av Telemarks største Fjell destinasjon i år. Vi skal denne sesongen være vertskap på restauranthuset Fjøllhalli i hjerte av Rauland Skisenter. Her blir det god stemning hele sesongen med noe for enhver smak - både til store og små. I restauranten vil det bli servert lunsj, småretter, middag, snacks, kalde og varme drikker og selvfølgelig mulighet for take-away!

I underetasjens i vår flotte “Skjenkestoga” serverer vi bredt utvalg av pizza, snacks og godt drikke sammen med god musikk! Spis sammen med venner eller ta med pizza på hytta - du velger?

Utover sesongen, når kalde vinterdager blir varmere i fjellene på Rauland, åpner vi opp uteservering med mulighet for “afterski” og det som her hører til -  i vakre omgivelser. Det kan også tenkes at kjøkkensjefen fyrer opp vår store Joder Smoker grill og byr på fantastisk langtidsgrillet kjøtt av ymse slag med med spennende tilbehør.

Rauland er en vakker plass med mye å by på og vi gleder oss til en sesong med dere - velkommen til Heimat på Fjøllhalli!

Kontakt oss

907 08 686 
[email protected]


Image

Aktuelt


Ikke noe nytt å vise akkurat nå.

Se vår meny


Sidene våre er under oppbygning - her vil du etterhvert finne vår meny!

Meny kommer her