Mogen bytter ut buss med sykler

Mogen bytter ut buss med sykler

22.9 – 24.9. samt 29.9. – 8.10.

Mogen Turisthytte og Telemark Turistforening, med støtte fra Øst-Telemarkens Brukseierforening og Sport1 Skien, lanserer i sommer en ny og spennende måte å oppleve Møsstrond på.

Bestill høyfjellscruise med Fjellvåken, ta fatt sykkelen den siste etappen inn til hytta, kos deg med kortreist lunsj, og nyt sykkelturen tilbake til båten.

Mogen åpner lørdag 25. juni og ønsker alle velkommen til sommer i fjellet.
OBS Busstilbudet er for gjester som bestiller høyfjellscruise med Fjellvåken

Daglig leder i Sport1 Skien, Erik Haagenrud, er glad for å være en del av et så spennende prosjekt. – Det å få fjellfolket rett på sykkel, med frisk luft fra første stund de entrer fjellheimen, er en fantastisk smart ide. Det er flere og flere som sykler i fjellet, og mange vil nok kjenne igjen terrenget på grusveien inn til Mogen.

I mange år har Mogen hatt minibuss for høyfjellscruisegjester på den ca 3, 5 kilometer lange grusveien. I fjor takket bussen for seg og Kyle O´Donoghue og Marthe Isaksen på Mogen Turisthytte satte i gang med å finne en ny løsning. – Dette er et sporty og miljøvennlig alternativ til en gammel minibuss, som vi håper gjestene våre blir fornøyde med. Skulle det være noen som ikke har mulighet til å sykle inn til hytta kjører vi en bil som kan frakte de som har behov for det, sier Marthe. Hun påpeker at denne lette sykkelturen er en unik måte å oppleve kultur- og naturlandskapet Møsstrond på. Syklene er valgt ut i fra driftssikkerhet og er enkle å håndtere.