Mat og vinopplevelser

I Fjellparadiset dyrker vi det enkle og rene. Vi er opptatt av rene og klare smaker som står godt til hverandre. Gjerne med en vri.

Vi bruker lokale råvarer med innslag fra det beste hele Telemark byr på. I tillegg til bidrag fra den store verden.

Maten og vinen skal stå godt sammen. Vi har et rikholdig utvalg av viner plukket ut av husets egen sommelier. Vinmessig er vi opptatt av at vin ikke er snobberi men en nytelse.

Vi jobber hele tiden med å finne gode viner hvor det ikke må være dyrt for å være kvalitetsmessig godt.

Møkkakjelleren

Stedet for gastronomisk nytelse. Den gamle stallens møkkakjeller er transformert til en sanselig festplass. Her er det plass til små og store grupper inntil 24 personer.

Med fullt utstyrt kjøkken og alle rettigheter er dette spisestedet blitt hjertet i Fjellparadiset. Her er moderne fasiliteter knyttet sammen med tradisjonell kunst og håndverk. Alt er lagt til rette for å gi deg en mat- og vinopplevelse du vil huske.

Se for deg en typisk kveld i Møkkakjelleren. Den starter med vinsmaking i Vinstoga, og fortsetter med et festmåltid bestående av fem til åtte retters meny. Menyen vil variere etter årstidens råvarer.

Alle rettene blir servert med en utvalgt vin, og hver matrett og vintype blir presentert av vår egen kokk og sommelier Halvor Nerheim.

Vi avtaler denne typen arrangement i forkant sammen med deg. Kontakt oss gjerne for en prat om hva vi kan tilby deg og din gruppe.

Vinstoga

I Vinstoga har vi skapt en arena spesielt for smaking, kurs og foredrag om vin. Eller om du ønsker en vinkveld med mat til. Her arrangerer vi vinkurs for inntil 15 personer. Ønsker du middag til vinen har vi plass til en gruppe på inntil ti personer.

Vinstoga er stedet for å lære noe om viner du ikke kan. Eller du kan få bekreftet din egen kunnskap om vin, og du kan smake vin du aldri før har hørt om. Hit kommer du for kort og godt å nyte god vin.

Kontakt Fjellparadiset
Mobil: 93 09 00 44
E-post: [email protected]