mandag 22. juli

Strikking, fine finesser med personleg preg

Start dato: 22.7.2019
Slutt dato: 25.7.2019
Kursnr.: 1941
Lærar: Anne Marie Nielsen
Påmeldingsfrist: 10. juni

Les korleis du kan få 10% rabatt!

Påmelding

Strikning, fine finessser med personligt præg

På dette strikkekursus skal det handle om fordybelse i strikning af finesser og dekorative detaljer med inspiration fra blandt andet det estiske strikketradition og japansk strik: Dekorative opslagnings- og aflukningskanter, borter og bieser og andre typer af finish. Det er teknikker som kan bruges i alle typer strik og gør dit strik personligt og understreger den håndværksmæssige kvalitet, hvad enten du strikker efter opskrift eller det er egne modeller, du arbejde med.

Underviser: Anne Marie Nielsen, tekstillærer og cand. pæd. i materiel kultur. Anne Marie har som tekstillærer undervist og formildet i en lang række sammenhænge blandt andet i en årrække på Fosen Folkehøgskole og i Ifakara Weaving Project i Tanzania, men også på frilandsmuseum i Danmark. Anne Marie har undervist på en lang række strikkefestivaler blandt andet på strikkefestival på Færøerne, i Tyskland og på Fanø Strikkefestival i Danmark. Det er femte år hun holder sommerkursus i strik på Raulands Akademiet. Anne Marie er dansk og snakker et forståelig skandinavisk. Kurs frå mandag kl 19 til torsdag kl 15. Påmeldingsfrist 10. juni.

Spesielle krav: Dette er et kurs for litt øvede strikkere.

Antal timar med undervisning 22

Innhald/dagsplan: Undervisningstid:

Måndag kl 19-20. Tysdag – onsdag kl. 8.30-16. Torsdag kl. 8.30-15

Studiematriell:

Medbring: Strømpepinde og rundpind størrelse 2 ½ og  3, garn passende til pinde 2 ½  – 3, markører, stramajnåle uden spids, som passer til det medbragte garn, notesbog og blyant.

Udgifter:

Materialepris: Kompendium 50 kr. Bedes venligst betales kontant til underviseren under kurset.

Vi gjer merksam på:

• Gjennom Studieforbundet kultur og tradisjon er dette kurset dekka av Kopinoravtalen, som tillet kopiering frå bøker og trykksaker til undervisningsføremål.

• Vi reknar med at deltakar følgjer sikkerhetsinstruksar frå kursarrangør og kurslærar. Kursdeltakar er ikkje dekka av forsikring frå arrangør.

Arbeidsform: Fellesundervising og individuelle rettleiing.

Pris: Kurs kr. 4000,-

Opphald og mat 3 døger kr 3270.- (1090 per døger)

 

Lærar: Anne Marie Nielsen

Tlf.: 0045 66193961 Mobil: 0045 50523559

Adresse: Danmarksgade 7 st, 5000 Odense, Danmark

E-post: [email protected]
Facebook: Anne Marie er på facebook

Datomandag 22. juli
TidspunktHele dagen