lørdag 11. januar, kl 18:00

Draumkvedet med Ingebjørg Lognvik Reinholdt og Hilde Fjerdingøy

11. januar 2020 kl. 18.00 i Torvetjønnstoga

For 9. gang i Torvetjønnstoga – en historisk og fredet stoge fra 1715. Nok en ny versjon av dette visjonsdiktet fra middelalderen, for denne gangen tar hun meg seg Hilde Fjerdingøy – folkemusiker, improvisatør og toradergudinne !
NB ! Vi får det dessverre ikke til på trettandedagen, men har bestemt oss for å flytte det til nærmeste helg – derfor 11. januar.
Det er kun 40 plasser – så det lønner seg å være tidlig ute. Både konsert og mat må bestilles på forhånd.

Ingebjørg Lognvik Reinholdt er kvedar fra Telemark og har en master i folkesang fra Norges Musikkhøgskole. Hun er i prestisjetunge A-klassen på landskappleiken. Ingebjørg kan bl.a. høres i vokalduoen Fivil, som turnerer land og strand med i DKS, og i soloprosjekt som «Guro Heddelid –
folkemusikkens femme fatale», en musikalsk forestilling. Ingebjørg jobber med bredden i folkesanguttrykket og gir ut soloplate i juni 2020 med dette som utgangspunkt.
Hilde Fjerdingøy er en av de fremste unge toraderspillere i Norge og har en Master i nordisk folkemusikk fra Ole Bull Akademiet. Hilde spiller folkemusikk fra hele Norden, og har fordypet seg i tradisjonene fra sitt hjemområde Helgeland. Hun leter stadig etter nye utfordringer for seg selv og sitt instrument, og gjennom nysgjerrighet og pasjon for toraderen flytter hun grensene for hva som kan spilles og hvordan det kan låte. Hilde spiller blant annet i gruppen RIM (nominert til Folkelarmpris for beste album i åpen klasse 2015), med Duo Fjerdingøy & Andersson og i Moenje.

Etter konserten blir det servert fyldig suppe m/brau i fjoset. VI har alle rettigheter.

  • Konserten starter kl. 18.00.
  • Pris for konserten : kr 400
  • Pris for maten – kaffe/te: kr. 200

Bestilling av billetter hos [email protected] eller 90870700.
www.neset-telemark.no

Datolørdag 11. januar
Tidspunktkl 18:00