Vi megler frem dine verdier

Med lokale krefter på plass og salgskontorer i Tinn Sparebank øker Aktiv Eiendomsmegling sin satsning på fritidsmarkedet i Rauland. Dette gir oss enda bedre kjennskap til markedet, samtidig som vi kan gi våre oppdrag på Rauland tettest mulig oppfølging.

Er du interessert i kjøp eller salg av eiendom på Rauland? Ta gjerne kontakt med vår Sindre Tjønn på tlf.
93 45 63 23 eller e-post: [email protected]


Besøk vårt salgskontor i Tinn Sparebank


Vi er et lokal eiendomsmeglerkontor som betjener Øvre Telemark. Du finner oss samlokalisert med Tinn Sparebank på Rjukan, samt at vi har et salgskontor i bankens filial på Rauland. Foruten å betjene boligmarkedet har vi også spesialisert oss på salg av hytter og fritidseiendom. Kontakt oss for en hyggelig eiendoms prat!

Aktiv Eiendomsmegling
Telefon: 93 45 63 23
E-post: [email protected]

Følg oss

Instagram

Facebook

2 måneder siden

Aktiv Eiendomsmegling

Aktiv ønsker å være mer enn bare en eiendomsmegler. Ved å velge Aktiv blir du med i arbeidet for å gi de som trenger det aller mest en trygg oppvekst – og et godt hjem.

I samarbeid med SOS-barnebyer bidrar vi til at barn uten omsorg opplever livsviktige vendepunkt: fra frykt, kaos og barnearbeid til stabilitet, skole og utdanning med trygge foreldre i et godt hjem.
... Vis merVis mindre

4 måneder siden

Aktiv Eiendomsmegling

Å selge huset eller leiligheten er gjerne den største handelen du gjør. Da er det godt å vite at du er i de beste hender. For det kan være lett å føle seg overveldet av dokumenter, visninger og budrunder. Med vår nye app, Aktiv Boligsalg, gjør vi prosessen litt lettere. Og litt mer oversiktelig. Med Aktiv Boligsalg får du full kontroll gjennom hele salget. Det er både lønnsomt og ryddig. ... Vis merVis mindre

 

Kommentér på Facebook

That would look even better with virtual visits

Vis mer