Hopp til hovedinnhold

Klar for skisesongen?

Skiferie i Rauland - Telemarks største vinterdestinasjon!

Klar for skisesongen?

Frem med VR-briller hvis du har, eller bare sett deg godt til rette! Mens du venter på skisesongen kan du nemlig ta en virtuell tur i bakkene på Rauland Skisenter.

Opplev bakkene i Rauland virtuelt! 

Expedia tilbyr virtual reality og 360 graders ski tour fra Rauland Skisenter der man virkelig får følelsen av hvordan det er å stå på ski ned løypene på Rauland. Du blir gitt muligheten til velge mellom å oppleve det hele med VR-briller eller i 360-graders video og det er hele tre forskjellige løyper med ulike vanskelighetsgrader og omgivelser tilgjengelig!

Videoen er interaktiv og tar leseren med på en skitur ned de ulike løypene, hastigheten kan økes og i tillegg kan man styre kameravinkelen 360 grader slik at man får se store deler av skisenteret og fjellene i området.

Hvorfor har vi laget en virtuell skiopplevelse?

Grunnen til at vi har utviklet en virtuell opplevelse av hvordan det er å stå på ski i Norge er for å fremme norsk natur, vinter og skille oss ut fra andre destinasjoner med bruk av teknologi og innovative metoder. Det er ingen tvil om at teknologi har endret måten vi kommuniserer med hverandre og opplever omgivelsene våre på. Vi gjorde dette for å kunne dele den flotte skiopplevelsen og det norske vinterlandskapet med så mange som mulig. 

Er du klar? Gå videre til Rauland 360 her! 

unnamed (1)

Miniguide til Virtual Reality:

  • Man må i utgangspunktet ha et VR-headset eller VR-briller for å se filmen i virtual reality. 
  • For noen smarttelefoner er det nødvendig å laste ned software, dersom telefonen ikke støtter VR-avspilling.
  • Smarttelefonen settes i headsettet og appen som støtter VR (her YouTube) bruker da sensorer som allerede er tilgjengelige i telefonen til å kopiere hodebevegelser slik at man får se seg rundt virtuelt. 
  • Hvis dette er på plass er det bare å klikke på "brille"-symbolet oppe i høyre hjørne!

LONG TIME NO SKI: Snart er det klart for ny sesong i Rauland.

Developed by Aplia AS     Powered by eZ Publish - Personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.