Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Raulandsfjell !

Konsert på Raulandsfjell

Lørdag 18 november spiller trubaduren Kim Eikenes på Raulandsfjell. 

Kim Eikenes fra Kragerø er en allsidig trubadur med stor lidenskap for musikken, og er oppriktig opptatt av å spre glede gjennom å opptre for, og underholde publikum. Helt siden tidlig 90-tall har gitaren vært en fast følgesvenn, samt interessen for å stå på scenen.

I 2004 startet Eikenes opp som trubadur, med kassegitar, munnspill og stemmen. Siden den gang har det blitt mange og lange reiser over det ganske land, på små og store scener, festivaler, privatselskaper osv..

Filosofien veier tungt, og går ut på at den beste og eneste måten å levere ekte, hjertefølt, og troverdig musikk på, er å spille live. Uten playback, uten effekter. Kun en mann med gitaren sin på scenen. Det er det som skjer her.

Variert repertoar

På reportoaret finnes noe for enhver smak, altså er det ganske så variert. Alt fra Bob Dylan, Johnny Cash, Tom Petty, Neil Young, Creedence, via Beatles, Billy Joel, Pink Floyd, Bruce Springsteen, til nyere ting, som John Mayer, Jason Mraz, Gavin DeGraw, + noe norsk, for eksempel Hellbillies, Marius Muller, The Mods, De Lillos.

  • Dørene åpner kl 21.00
  • CC 200kr i døra
  • 20 års aldersgrense 

Vi ses på Raulandsfjell den 18 november!

18. november 2017

man tir ons tor fre lør søn
           V  
Developed by Aplia AS     Powered by eZ Publish - Personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.