Hjem > Sommer > Turforslag i Rauland


Hyljås

Last ned PDF
Download PDF English

Sommerkart


Turforslag i Rauland

Rauland kan by på et variert nettverk av merkede sommerløyper, tilpasset alle nivå. Vi er også et godt utgangspunkt for dagsturer med bil til nærliggende attraksjoner, eller du kan bruke Rauland som base for sykkelturer i området.

Finn frem fjellstøvlene, pakk noe godt å spise i sekken og ta med familien på tur! Her kommer noen utvalgte fotturtips.

Fotturer i Rauland og Åmot

Ta med din egen guide på fottur! Her kan du laste ned turforslag som guider deg til flotte utsiktspunkt og historiske steder, og gir deg ny kunnskap om dyreliv, planter, geologi og lokalhistorie.

God turopplevelse!

Se elgen i sitt rette element! Bli med på elgsafari og se skogens konge på nært hold. Hver onsdag og fredag fra 21/7-23/8.

Multene modnes og kan plukkes litervis flere steder i Rauland. Se hvor fjellets gull befinner seg!

Falkeriset er et lavt høydedrag vest for Møsvatn, og har fått navnet sitt etter falkefangsten, som var en viktig næring her frem til 1700-tallet.

Gør deg kjent med ti topper i Rauland og hvordan du kommer deg dit.

Vandreregionen i øvre Telemark byr på korte og lette vandreruter, lange og bratte toppturar og kultur- og naturopplevingar på godt merka ruter.

Prøv en sykkelferie med Rauland som base!

Hardangervidda Nasjonalparkrute tar deg fra øst til vest i Norge, en opplevelsesrik tur på vei til fjordene.

1,9 km rundtur – enkel og familievenleg

Dette er ein kort fjelltur på Møsstrond i Vinje, ved foten av Hardangervidda. Turen startar i båt over Møsvatn. Rutebåten Fjellvåken fraktar reisande inn til Mogen turisthytte, der fotturen startar.

4 km rundtur – middels lett tur

Kunst og kultur er varemerket på denne kulturløypa som startar og endar ved Mjonøy i Vinje. Det passar fint, sidan ein då kan fylle magen med god mat frå kaféen på Mjonøy, før eller etter turen.

I øvre enden av Totak ligg den flere hundre meter breie ura Urdbøurdi. Sagnet sier at Tor med hammaren var på besøk hos to brudefølge i Arabygdi.


Dansarsteinen

Last ned PDF
Download PDF English

Falkenuten

Last ned PDF
Download PDF English


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.