Hjem > Skiferie > Nyhet: Skihotell på Rauland


Nyhet: Skihotell på Rauland

Skiferie i Rauland - Telemarks største vinterdestinasjon!


Nyhet: Skihotell på Rauland

Ønsker du en trygg oppbevaring av skiene dine etter sesongslutt?  Skiløper Jahn Bjørn Gare sammen med Raulands egen Jostein Vinjerui har planer om å starte skihotell i Rauland.

- Min bakgrunn er tidligere skiløper på nasjonalt nivå samt at jeg siden 2011 har vært med i service/smøreteamet til Team Santander, forteller Gare. Jeg hadde også ansvaret for smøreservicen under årets Helterenn.

Slik er konseptet: 

Dere leverer skia/snowboarda til oss etter sesongslutt. Vi reingjør og setter inn skia med metningsglider og sommerlagrer. Det frigjør plass på deres hyttebod, og dere får nypreppa ski til ny sesong.

Når dere så tenker å ta i bruk skia igjen på høsten kontakter dere oss for levering. Vi sikler og børster skia og legger på aktuell glider slik at skia er klare for tur.

Vi kan også arrangere smørekurs for små grupper der den enkelte får prøve seg.

Priser; Kr. 400 pr. par med rabatt ved innlevering av flere par.

Dere treffer oss på følgende telefonnummer/mailadresser;

Jan Bjørn Gare, mobil 91717744, Mail; jan.bjorn.gareSPAMFILTER@backe.no <jan.bjorn.gareSPAMFILTER@backe.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Jostein Vinjerui, mobil 95724588, Mail; vinjeruiSPAMFILTER@gmail.com <vinjeruiSPAMFILTER@gmail.com> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.