Hjem > Aktør > Raulandsfjell > Aktuelt > Klassetur til Raulandsfjell


Velkommen til Raulandsfjell !


Klassetur til Raulandsfjell

Rauland har mye å tilby innen idrett og friluft. Med Raulandsfjell som utgangspunkt, har du gode muligheter, også for teambygging og forebygging av klassens sosiale miljø!

Fra oss kan du gå lange fjellturer, padle kanoer, sykle, ha motbakkeløp, legge opp til fagrebuser og kunnskapsleker i naturen eller andre aktiviteter som fjellet innbyr til.

Hos oss kan lærerne bli kjent med elevene i uformelle settinger der elevene ofte åpner seg mer og viser hvem de er på andre måter enn i klasserommet. Med slike aktiviteter er du i forkant og kan bygge et trygt og positivt klassemiljø i tråd med Opplæringslovens krav i kap 9a.

På fjellturer kan man bryte opp de daglige rutinene slik at man ser hvordan elevene i klassen faktisk fungerer sammen. Når klassemiljøet er godt, kan lærerne utfordre elevene stadig mer på turene. Dersom klassen ikke fungerer, kan lærerne jobbe direkte der og da samt forebyggende med utfordringer før elevene er tilbake i klasserommets mer faste rammer.

Elevene blir også bedre kjent på tur. På tur og gjennom utendørsaktiviteter kan de vise fram ulike styrkesider og sammen ha mestringsopplevelser som klasserommet ikke nødvendigvis innbyr til.

Forskning viser at det er vanskeligere å mobbe noen du kjenner godt, så klassetur kan være forebyggende i seg selv. Ved å dra på tur, legge opp til læring og opplevelser gjennom ulike aktiviteter på Raulandsfjell, blir elevene bedre kjent, og lærerne kan jobbe kreativt og forebyggende med et godt klasse miljø. Det gjøres for eksempel gjennom praktiske oppgaver der samarbeid er nøkkelen til suksess.

Klassen er invitert med til å hjelpe til med kjøkkendrift og hotelldrift, dersom dere ønsker det. Vi legger det opp slik at alle får prøvd seg på litt forskjellige steder i løpet av oppholdet. Vi kan også hjelpe til med å legge opp til samlinger og andre aktiviteter ute dersom ønskelig. Dette kan være kano turer, guidet fjelltur, sykkelturer eller foredrag.

Har dere andre ønsker, så spør oss gjerne. Vi strekker oss langt for at dere skal få det dere ønsker innenfor våre rammer og kompetanse.

Priseksempel

49 personer i Gladgut (modulbygg) - Totalpris pr. person i 5 dager.

  • Helpensjon i 5 dager  kr. 1.990,-
  • Halvpensjon i 5 dager kr. 1.290,-
  • Halvpensjon i 5 dager med buss, kr. 1.666,- 
  • Gladgut i 5 dager, med selvhushold, kr. 16.000,-

Vi kan tilby deg

  • Helpensjonspakker (frokost m/lunsjpakke, middag, og sluttrengjøring),
  • Halvpensjonspakker( frokost m/lunsjpakke og sluttrengjøring)
  • Leie av Gladgut/mobulbygget (dere ordner alt av mat selv)
  • Henting og bringing med buss (49 seter)

I samarbeid med Raulandsbussen henter vi deg og bringer deg hjem. Vi har gode tilbud til alle typer grupper som ønsker seg en tur til fjells.

Vi lager en tur om passer din klasse, kontakt oss for tilbud! 

Kontaktinformasjon

Raulandsfjell 
Tveiti 2
3864 Rauland 

Telefon (+47) 35 07 35 55 
E-post: postSPAMFILTER@raulandsfjell.no <postSPAMFILTER@raulandsfjell.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.