Hjem > Aktør > Rauland Skisenter > Praktisk informasjon


- Skisenter i Telemark, et sted for hele familien!

Rauland Skisenter
Telefon: 35 06 21 50
E-post: postSPAMFILTER@raulandskisenter.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

N-3864 Rauland

Org nr: 977 499 453


Praktisk informasjon

Norges største hyttebygge-områder!

Holtardalen, Listaulia og resten av området rundt Rauland Skisenter er i stor utvikling.

Her finner du turister knyttet til vinter og sommer. Her finnes hytteiere og hyttebyggere. Ikke minst treffer du entreprenører og håndtverkere som arbeider hardt for sine kunder.

Alt dette gjør at det til tider er hektisk med en del trafikk.Vi håper at alle er tålmodige og vennlige mot hverandre.

Veier og infrastruktur blir tilpasset prosjekttene, og vi håper at alle vil se at dette er et godt sted å være.

Last ned tilbud om bredbånd her!

Brøyting

Spørsmål knyttet til brøyting rettes til Brøytevakt på tlf 90 22 12 34. Det brøytes til alle hytter hele vinteren, men det kan være en fordel å si i fra at man kommer, slik at man kan være sikker på at alt er klart ved ankomst.

Vedhogst

Alle er vekommene til å hugge egen ved i Holtardalen. Ta kontakt på sbSPAMFILTER@telemarksadvokat.no <sbSPAMFILTER@telemarksadvokat.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen) for nærmere opplysninger.

Bommer

Det er foreløpig ikke aktuelt med noen som helst form for bommer i vårt område.

Avfall

Avfall legges i containere ute ved Fjøllhalli elleri containere ved broen inn til Holtardalen. Ved fulle containere skal søppel IKKE legges på utsiden. Juletrær og bygningsmaterialer skal ikke kastes i containerne. Enhver form for brenning av bål er forbudt også hos oss!

Parkering

Parkering skjer på parkeringsplasser knyttet til hver enkelt boenhet. Felles parkeringsplasser kan benyttes vederlagsfritt, men skal ikke benyttes over natten grunnet brøyting. Dersom noen trenger ektstra parkeringsplasser i en lengre periode avtales dette med med Brøytevakt eller Rauland Skisenter.

TV

Spørsmål knyttet til TV-signaler rettes til Kviteseid Radio og TV som driver kabelanlegget. Tlf 90 01 20 13.

Andre praktiske spørsmål

Ta kontakt med Rauland Invest AS på sbSPAMFILTER@telemarksadvokat.no <sbSPAMFILTER@telemarksadvokat.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen) eller Rauland Skisenter AS på sbSPAMFILTER@raulandskisenter.no <bsSPAMFILTER@raulandskisenter.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Drift/fremdrift i Holtardalen

Det er stor aktivitet i Holtardalen, som er et av Norges største områder for hyttebygging. Dette medfører både ulemper og fordeler for alle. Det er viktig å være klar over at det vil bli lagt til rette for ytterligere minimum 500 hytter i området, og alle må være klar over at denne virksomheten vil fortsette i en årrekke. Dette er den grunnleggene virksomhet for Rauland Invest, og denne utviklingen er helt avgjørende for Vinje kommune, Rauland og ikke minst Rauland Skisenter. Det er selskapets mål at dette skal skape fordeler og varig infrastruktur for alle.

Det vil fortløpende bli lagt til rette for nye reguleringsplaner som vil endre og omregulere bestående områder dersom Rauland Invest som eier av Holtardalen ser dette som praktisk og ønskelig.

Rauland Invest bygger ut fellesarealer i Holtardalen som selskapet selv ønsker og bestemmer, og det gis ingen garanti for verken opparbeidelse, åpningstider eller drift av fellesarealer, herunder skianlegg, skiarealer, lekeplasser, badeplasser, stier eller annet. Rauland Invest vil som eier ekskulsivt bestemme over egne tilbud, aktiviteter og arealer uten krav til begrunnelse ovenfor noen.

Ingen hytteier eller aktør i Holtardalen kan regne slik felles infrastruktur knyttet til aktiviteter som en del av en konktraktsforpliktelse mellom seg og Rauland Invest eller andre aktører som de eventuelt har handlet med.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.