Hjem > Aktør > Rauland Skisenter > Fritidseiendom > Tomt i Holtardalen > Hyttetomter i Holtardalen


- Skisenter i Telemark, et sted for hele familien!

Rauland Skisenter
Telefon: 35 06 21 50
E-post: postSPAMFILTER@raulandskisenter.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

N-3864 Rauland

Org nr: 977 499 453


Hyttetomter i Holtardalen

Holtardalen ligger ved Rauland Skisenter. Tomteområdet ligger høyt og fritt, med fantastisk og solrik beligenhet med Hardangervidda i vest.

Finn din fritidseiendom hos oss!

Størst på fritidsboliger i Telemark og Norge!

Vinje kommune har i en årrekke vært størst på hyttebygging i Norge. Holtardalen er størst i Vinje. Besøk oss for å se at dette ikke er helt tilfeldig... Vi har fantastiske hytteeiere i et fantastisk område!

Tomter til fritidsboliger

Tomtene selges uten byggeklausul. Reguleringsplanen er vid, og gir muligheter for alle størrelser på hytter oppdeling og sammenslåing av tomter. Vi er behjelpelige med opparbeidelse. Vann, vei, avløp, kabel-TV til alle tomter.

Beliggenhet ved vidda

Selv om det kan blåse på toppene også i Holtardalen, ligger tomteområdet skjermet og lunt, tatt i betraktning tomtenes beliggenhet på 870 - 950 moh.

Fra området er det flott utsikt mot sør og vest til Hardangervidda. I horisonten skues de karakteristiske og velkjente formasjonene på Raulandsfjell.

Holtardalen er solrik og ligger lunt til, sentralt i Rauland!

Langrenn

Det er gliavstand til skitrekk og stolheis. Solforholdene er gode. Skigåere kan følge traseene nedover i skisenteret til riksveien, og videre ut i det 15 mil lange oppkjørte løype-nettet. Det er løype fra Holtardalen til Silkedalen. Langrennsløpere kan også gratis benytte stolheisen opp på toppen og ta turen rundt Silkedals-nutene og inn i skiløypenettet i Silkedalen.

Holtardalen er slik forbundet med Rauland Høgfjellshotell og Vierli Turistsenter.

Alpint

I omgivelsene rundt tomteområdet er det en rekke bakketraseer, med lengder opp til ca 2300 meter. Bakkene ligger fint i terrenget og gjør området attraktivt til kjøring både i og utenfor tråkkede traseer. Holtardalen ligger lengst øst i Rauland Skisenter med helling mot sør og vest.

 

Aktiviteter

Holtardalen er et fint utgangspunkt for turer også på barmark. Merkede turstier strekker seg fra Holtar og ut i fjellterrenget.

Hos oss har du mulighet til å velge en rekke aktiviteter.

Vi arrangerer konserter hele vinteren, med kjente artister og tusenvis av tilskuere. Vi arrangerer skirenn og opplevelser for våre gjester i alle aldre.

 

Du kan selvsagt også oppsøke aktiviteter i Rauland forøvrig. Sopp- og bærturer, sykkelturer, fotturer, jakt og fiske. Kikker du på fugler eller vil du bli med på vår elg-safari? Vi har Fjellvåken på Møsvatn, og du kan tømme lommeboken din i butikkene i sentrum....

Rauland Invest og Holtardalen

Telefon: 90 70 70 60 / 99 54 54 99

E-post: sbSPAMFILTER@telemarksadvokat.no <sbSPAMFILTER@telemarksadvokat.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Trykk for stort bilde

Last ned prospektDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.