Hjem > Aktør > Rauland Skisenter > Aktuelt > Vierli Eiendom og Rauland Skisenter har fusjonert


- Skisenter i Telemark, et sted for hele familien!

Rauland Skisenter
Telefon: 35 06 21 50
E-post: postSPAMFILTER@raulandskisenter.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

N-3864 Rauland

Org nr: 977 499 453


Vierli Eiendom og Rauland Skisenter har fusjonert

Det ble i 2016 inngått en avtale som medførte at Vierli Eigedom AS har overtatt Rauland Skisenter og Rauland Feriesenter.

Vierli Eigedom AS er eid av Kristin Larsen. Hun har en solid reiselivsutdanning og er 3. generasjon driver av familieselskapene på Vierli, som omfatter blant annet Vierli Turistsenter og Camp Vierli Hotell i Rauland. Virksomheten har i dag blant annet 44 egeneide hytter i utleie.

Vierli har Norges største anlegg for aking med kjelker, og er i den senere tid også blitt rangert som Norges beste parkanlegg for snowboard og freestyle. Vierli har omkring 30 ansatte. Rauland Invest AS eies av Stein Birger Johnsen, Kai Vidar Evensen og Jarle Andengaard Hansen gjennom selskapene Nicco Holding AS og Telemark Forvaltning AS.

Selskap i vekst 

Rauland Invest AS er Norges største aktør innen frittstående fritidsboliger målt i årlig salg av tomter. Selskapet har drevet skianlegg siden 2008, og Rauland Skisenter er nå Telemarks største og Norges 10. største anlegg. Selskapet har omkring 60 medarbeidere. Selskapet har et betydelig potensiale og en rekke spennende planer for fremtiden. Rauland Feriesenter leier ut omkring 250 senger i Rauland.

Rauland Invest AS med datterselskaper og Vierli Eigedom AS med datterselskaper er hver for seg blant de største reiselivsaktører i Telemark. Selskapene har en betydelig kompetanse og deltar svært aktivt i lokal, regional og nasjonal utvikling innen sine bransjer.

Gjennom sine virksomheter bidrar selskapene samlet sett til flere hundre arbeidsplasser i Rauland og Vinje kommune innen reiseliv, handel, anleggsvirksomhet, håndverkertjenester og kommunal tjenester.

Bakgrunnen for avtalen mellom partene er at selskapene nå ytterligere skal rendyrke sin profil og styrke sine beste sider. Vierli vil med denne avtalen bli en betydelig nasjonal aktør innen overnatting og drift av skisenter. Konsernet har ambisjoner om å være blant de reiselivsaktører i Telemark og Norge med størst vekst i de nærmeste år. Rauland Invest AS skal befeste og ytterligere styrke sin posisjon som utvikler av områder til fritidsboliger i Rauland. Selskapet har en betydelig aktivitet med salg av mellom 70 og 100 attraktive tomter hvert år. Selskapets planer og arealer er svært godt egnet til å møte de krav og ønsker som dagens kjøpere av fritidsboliger stiller.

Godt samarbeid

Vierli Eigedom AS og Rauland Invest AS har lang erfaring med et nært og godt samarbeid gjennom en årrekke. Med en videre satsning på kompetanse og fortsatte investeringer vil selskapene fremover arbeide svært tett på en rekke områder for å utvikle Rauland og Vinje kommune til å bli blant de aller mest attraktive og interessante destinasjoner i Norge.

Vinje kommune, innbyggere, reiseliv og øvrig næringsliv i kommunen arbeider hardt og godt sammen for å bidra til at de naturgitte fordeler knyttet til reiseliv som kommunens viktigste næring fortsatt utnyttes og utvikles.

Stein Birger Johnsen fortsetter som daglig leder i Rauland Skisenter. Det vil ikke umiddelbart bli større endringer i driften.

Maturo Kapital har bistått partene i prosessen.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.