Hjem > Aktør > Rauland Skisenter > Aktuelt > «Noen som bestilte taxi?»


- Skisenter i Telemark, et sted for hele familien!

Rauland Skisenter
Telefon: 35 06 21 50
E-post: postSPAMFILTER@raulandskisenter.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

N-3864 Rauland

Org nr: 977 499 453


«Noen som bestilte taxi?»

Alpintkjørerne i Holtardalen fikk seg en real overraskelse når en taxi kom kjørende opp bakken.

Vinje Taxi ville vise frem sin nyeste taxi i en fotoshoot, og vi stilte toppen i Holtardalen til disposisjon. Riktignok med ett forbehold: Ville vi få bilen opp?

Se bilder fra kjøreturen nedenfor!

Foto-stunt 

Anledningen bak det hele var en fotoshoot i forbindelse med Vinje Taxi sin nye bil og dekor. 

Flere løsninger ble diskutert, blant annet å frakte den opp på en slede med en tråkkemaskin. Men egentlig var vi jo like spente som sjåføren selv; hvor langt ville bilen egentlig komme på egenhånd? Det er jo en firehjulstrekker, tross alt.

Vi lot dermed sjåfør Lars Martin Kåsene sette Skodaen på prøve, en prøve den bestod med glans - få minutter senere var taxien nemlig framme på toppen! 

Hvertfall nesten! 

- Siste bratthenget ble utfordrende da sola hadde myket opp snøen, forteller han. Men med tråkkemaskin til unnsetning kom taxien opp de siste 20 meterne, og fotoshooten kunne gjennomføres som planlagt. 

Taxi til topps

Når bilen skulle ned igjen var imidlertid snøen hardere etter en natt med kuldegrader. Bilen kom seg ned uten hjelp, og det var igjen litt av et syn slalomkjørerne møtte i bakken. 

Hvordan er folks reaksjon på dette stuntet? 

- Det er veldig morsomt, og det ble såklart filmet en del. Jeg har også fått en del spørsmål om det virkelig går an å kjøre opp. Det fikk vi jo bevist nå, smiler Kåsene. 

Vinterbil

Han legger til at han er svært fornøyd med Vinje Taxi sin nye 2014-modell Skoda Superb.

- Bilen tar seg godt frem og har virkelig vist seg som en fantastisk vinterbil, noe som er viktig for oss som bruker bilen på alle slags sideveier og gårdsveier. Så har vi jo vist at den også kommer seg opp på toppen av skisenteret om det trengs, humrer han.

Men de som ønsker seg taxi som et alternativ til stolheisen må han nok dessverre skuffe.

- Hehe! Det ville blitt dårlig butikk tror jeg, både for oss og skisenteret. Men nå har jo bilen stått på toppen i helgen og fått litt oppmerksomhet, og det var et artig stunt. Det går an på Rauland! 

Se bilder fra taxituren her:

( Trykk for større bilde ) 

Foto: Danny Seterdal / Ole Hjelen

Vinje Taxi på nett: http://visitvinje.no/Bedrift/Vinje-Taxi-DA 

TOPP FORHOLD: Knallvær og godt føre i hele Rauland!

Nydelig også i Silkedalen denne helgen!

Etterfest og "Bierstube" med hornmusikk lørdag.

Også barna koser seg utenom skikjøringen på Rauland skisenter.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.