Hjem > Aktør > Rauland Skisenter > Aktuelt > Charter-Svein på vinterferie i Rauland


- Skisenter i Telemark, et sted for hele familien!

Rauland Skisenter
Telefon: 35 06 21 50
E-post: postSPAMFILTER@raulandskisenter.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

N-3864 Rauland

Org nr: 977 499 453


Charter-Svein på vinterferie i Rauland

Kongen av Mallorca gjestet Rauland i vinterferien, og stortrivdes i bakkene. Vi fikk lov å følge etter, se video fra turen!

Muligens er du vant til å se ham i helt andre omgivelser enn vinterkledde fjell-Telemark, men i vinterferien tok "Charter"-Svein Østvik turen til Rauland. 

- Arbeidsgiveren min CallFrodo inviterte meg med på tur, og da kunne jeg ikke si nei. Og jeg angrer ikke et sekund, Rauland er fantastisk! Topp forhold, helt gull! forteller Svein fornøyd.

Storkoste seg

Sammen med kollegene Rich og Janis stod både alpint, airboard og snørafting på programmet, sistnevnte ved Vierli vinterland. Etter en lang dag i bakken la de turen til Rauland Fjellspa etterfulgt av quizkveld på hytta. Vi spurte pent om å få følge gjengen med kamera på deler av turen, og det fikk vi! 

Se video nedenfor! 

Kjente fjes

Svein Østvik ble i 2006 rikskjent for sin deltakelse i Charterfeber på TV3. De senere årene er etterfulgt av en rekke tv-opptredener, i programmer som "Skal vi danse", "71 grader nord", "Nytt på nytt", men er kanskje best husket fra "I kveld med Ylvis" og vi har også sett ham kokkelere i "4-stjerners middag". Med en såpass lang liste tv-opptredener er han neppe ute av tv-ruta med det første. 

Kollega Janis Maria Wilson er også tidligere Charterfeber-deltaker, i tillegg til glamourmodell og er profilert i bl.a. Vi Menn, samt de amerikanske bladene BeautyStyle og Lowrider Magazine. 

KONGEN AV RAULAND: Svein Østvik gjestet Rauland med vårt kamerateam på slep.

CALLFRODOGJENGEN: Svein Østvik, Rich Larsen og Janis Maria Wilson nyter afterski ved Paviljongen.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.