Hjem > Aktør > Rauland Hyttevelforening > Kjære hytteeiere i Rauland


- En konstruktiv og aktiv samarbeidspartner i Rauland.


Kjære hytteeiere i Rauland

Jula 2016 er for lengst lagt bak oss og vi i styret i Rauland hyttevelforening benytter høvet til å ønske alle våre 600 medlemmer et riktig godt nyttår! Vervekampanjen sist vinter ga drøyt 50 nye medlemmer og i løpet av 2017 er målet å passere 700 medlemmer.

Rauland hyttevelforening(RHVF) engasjerte seg i mange saker i året som gikk. Vi har avgitt høringsuttalelser om alt fra kommunens nye sti- og løypeplan til omstridte fortettinger av eksisterende hyttefelt. Vi jobber fortsatt aktivt for å bedre trafikksikkerheten: Flere og tryggere parkeringslommer, planfrie løypekrysninger, nedsatte fartsgrenser, nye underganger og fortsatt utbygging av g/s-nettet står på ønskelista. Og vi har pushet på NRK slik at alle hyttefeltene i Rauland skal få tilfredsstillende DAB-dekning når FM-nettet slukkes 26.april i år.

På det «sosiale» området nevner vi tre arrangementer: Smørekurs i vinterferien (25 deltakere), barneskirenn i påskeferien (300 deltakere) og vårt populære Høsttreff på hotellet (drøyt 100 deltakere). Alle tre arrangementer vil bli videreført i 2017. 

Lørdag 4. februar på formiddagen har Vinje kommune invitert hyttefolket i Rauland til et møte med «kart og tegnesaker» for å få innspill på viktige rekreasjons- og friluftsområder i Rauland som vi mener bør prioriteres og videreutvikles i åra framover.

Til slutt nevnes også at landbruksnæringa i Vinje ønsker å invitere hytteeierne til et informasjonsmøte med kortreist mat i vinterferien.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om begge møtene seinere.

Vi viser ellers til våre hjemmesider: www.raulandhyttevelforening.no.

På vegne av Styret i RHVF

Erik Berg-Hansen(leder)Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.