Hjem > Aktør > Rauland Hyttevelforening


- En konstruktiv og aktiv samarbeidspartner i Rauland.

Rauland Hyttevelforening
Telefon: 930 59 316
E-post: postSPAMFILTER@rhvf.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)


Dette er Rauland hyttevelforening

Rauland hyttevelforening ble stiftet i 1983 og er med sine knapt 600 medlemmer blant de største hyttevelforeningene i Telemark.

 Foreningen dekker hele området som tradisjonelt kalles for Rauland, fra Totak og Raulandsfjell i vest til Møsvatn og Bossnuten i øst.

Er du medlem, men får ikke tilsendt informasjon?

All informasjon til medlemmene inkludert invitasjon til smørekurs, påskeskirenn, høsttreff og andre aktiviteter sendes ut på epost til medlemmene. Hvis du ikke mottar epost, skyldes dette at vi har registrert gal epost adresse på deg. Meld inn ny epost-adresse her  <postSPAMFILTER@rhvf.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen) postSPAMFILTER@rhvf.no <postSPAMFILTER@rhvf.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Arbeide for god trivsel

Rauland hyttevelforening har som formål å arbeide for god trivsel blant medlemmene og ivareta deres interesser overfor grunneiere, kommunale myndigheter og andre lokale aktører.

Rauland hyttevelforening ledes av et styre på seks personer.

Rauland Hyttevelforening

Vi følger opp de siste åras vellykkede arrangementer med nytt Høsttreff for alle hytteeiere i Rauland. Også i år har vi lagt arrangementet til Rauland Høgfjellshotell. Ta gjerne med venner som er på besøk på hytta. Vi ønsker å kombinere aktuell informasjon for hyttefolket med sosialt fellesskap, lokal underholdning og god mat og drikke. Husk påmelding innen søndag 1. oktober.

Jula 2016 er for lengst lagt bak oss og vi i styret i Rauland hyttevelforening benytter høvet til å ønske alle våre 600 medlemmer et riktig godt nyttår! Vervekampanjen sist vinter ga drøyt 50 nye medlemmer og i løpet av 2017 er målet å passere 700 medlemmer.

Tradisjonen tro arrangerte Rauland hyttevelforening sitt årlige Høsttreff for hyttefolket på Rauland Høgfjellshotell første lørdagen i høstferien. 

Rundt 70 berørte hytteeiere på hyttefeltene Livoll og Flotebu har skrevet under på et protestskriv til Vinje kommune der de reagerer på grunneierens planer om å fortette de to hyttefeltene. Samlet er det rundt 100 hytter i det aktuelle området der grunneier Gunn Oterkil nå ønsker å fortette med ytterligere 44 hytteenheter.

Tradisjonen tro avviklet Rauland hyttevelforening sitt årsmøte på Vierli Kafeteria på langfredag, som i år var den 25. mars. Rundt 60 medlemmer møtte fram.

Rauland hyttevelforening blir stadig større og i løpet av de siste to årene har vi passert 500 medlemmer. Men vi vil bli enda flere. I løpet av vinteren har styret derfor startet en vervekampanje ved å dele ut flere hundre flyere. Budskapet i flygebladene er å informere om viktigheten av å ha en overbyggende forening for hele Rauland som skal ivareta interessene for alle hytteeiere i området. De lyseblå flyerne blir hengt opp på dørklinkene til hyttefolket, fra Heimvegli i øst til Bitumark i vest.  

Rauland hyttevelforening støtter kravet fra Vinje kommune om at en framtidig base for luftambulanse i Telemark bør legges til de øvre delene av fylket og gjerne til Åmot. 

Ved inngangen til 2015 har Rauland hyttevelforening passert 500 medlemmer og er med dette blant de aller største hytteforeningene i Telemark. Den kraftige medlemsveksten det siste året skyldes først og fremst ordningen med kollektivt medlemskap. 

Følg denne linken for å se våre aktuelle saker.

Oversiktskart

Trykk for stort bilde

Last ned brosjyre

Trykk for å laste ned.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.