Link tab titleCamp Vierli Hotell > Bestillingsvilkår


- Overnatting for hele familien i Rauland


Bestillingsvilkår

Generelt

Du og hotellet avtaler vilkårene for romutleien. Hvis ikke det er avtalt noe spesielt gjelder de følgende regler. Gruppebestillinger har spesielle regler.

 

Bestilling og bekreftelse

En bestilling er bindende fra den bekreftes og du har mottatt et ordrenummer. Dette kan skje muntlig, skriftlig eller via bookingsystemet. Ved bestilling må du oppgi navn, adresse, telefonnummer, email og ankomsttidspunkt.

 

For å bestille rom på Camp Vierli må du ha fylt 18 år. Når du bestiller rom for en mindreårig, og du ikke selv skal bo på hotellet, må den som bor der vise en bekreftelse signert av en forelder eller verge. Den som signerer bekreftelsen er ansvarlig for den mindreåriges opphold ved hotellet. 

Last ned og fyll ut:

Ankomst og avreise

Du kan sjekke inn tidligst kl. 16.00 på ankomstdagen. Ved ankomst må du gi de personlige opplysninger som er foreskrevet i lov og forskrift. På avreisedagen må du sjekke ut innen kl. 11.00.

Sen ankomst

Dersom du ankommer senere enn kl. 19.00, vennligst gi oss beskjed. 

 

Avbestilling og no show

Ved bestilling gjennom vårt eget bookingssystem, email eller telefon gjelder følgende avbestillingsregler: 

  • Avbestilling 15 dager før ankomst gir 100 % tilbakebetaling eller ingen faktura. 
  • Avbestilling 14 - 0 dager før ankomst gir ingen tilbakebetaling eller faktura for hele oppholdet. 

Dersom du forlater hotellet tidligere enn opprinnelig avreisedato gjelder avbestillingsreglene knyttet til din bestilling.

Ved bestilling gjennom en av våre samarbeidspartnere gjelder andre regler. Les alltid nøye hvilke avbestillingsregler som gjelder for din bestilling.  

No show: Gjesten betaler prisen for de avtalte tjenester, men maksimum for 3 døgn. 
 

Betaling

Noen priskategorier krever forskuddsbetaling. Dersom du velger en priskategori som ikke krever forskuddsbetaling, betaler du ved avreise. Hotellet tar de vanligste betalingskortene og kontant betaling. Vi gjør oppmerksom på at vi kan nekte å ta imot sjekk og utenlands valuta. 

 

Din egen sikkerhet

Gjør deg kjent med hotellets rømningsveier og brannslukkingsapparater. Se etter en detaljert oversikt på innsiden av hotellrommet ditt. 
 

Annen informasjon

Rommet ryddes ordentlig ved avreise, og skal være i samme stand som ved ankomst. Gjesten plikter å følge ordensregler og anvisninger. Mellom kl. 23.00 og 07.00 skal det være ro på hotellet og det skal vises størst mulig hensyn til andre gjester.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.