Link tab titleCamp Vierli Hotell > Aktuelt > Field Production velger Vierli


- Overnatting for hele familien i Rauland


Field Production velger Vierli

Denne vinteren starter Field Production innspillingen av deres neste kinofilm, oppfølgeren til suksessen Supervention. Første lokasjon: Vierli. 

Field Productions er på Vierli 12. – 19. desember for å ha en workshop i sammenheng med oppkjøringen til deres neste kinofilm. Flere av Norges dyktigste skikjørere vil komme til Vierli, med profesjonelle utøvere som Even Sigstad, Karl Kristian Muggerud, Åsmund Thorsen, Kim Boberg og Anders Backe. 

“Vierli leverer alltid en utrolig bra terrengpark tidlig på sesongen og valget var derfor enkelt. Vi kommer til å publisere bilder og film fortløpende på våre sosiale medier. Vi gleder oss veldig til å komme tilbake til Vierli!”, sier Filip Christensen, produsent og regissør Field Production. 

”At Field Production har valgt Vierli som første lokasjon gir oss en bekreftelse på at vi har en terrengpark som også imøtekommer profesjonelle krav”, sier Elisabeth Tellefsen, salgs og markedssjef Vierli Turistsenter.

Vierli fikk et snøfall på hele 45 cm 11. desember, og det er meget gode forhold i Vierli Terrengpark akkurat nå. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.