Link tab titleCamp Vierli Hotell


- Overnatting for hele familien i Rauland

Camp Vierli Hotell
Rjukanvegen 195
3864 Rauland

Telefon: (+47) 35 07 23 00
campvierli@raulandferiesenter.no

Skriv anmeldelse av Camp Vierli


levert av TripAdvisor

Vierli Brosjyre 2016

Raulandsmagasinet 2016


Camp Vierli Hotell har åpent fre-søndag frem til 26/12. Fra 26/12 åpent hver dag

Vi er i gang med sesongen!

Trenger du overnatting? Rauland Feriesenter leier ut hytter og hytteleiligheter. Hytter bookes på nett, mail eller telefon, og nøkler hentes og leveres i egen kasse utenfor Camp Vierli Hotell. 

Et hotell for aktive familier

Vi har åpent hver dag, velkommen!

Hytteresepsjonen for Rauland Feriesenter har flyttet til Camp Vierli Hotell. Alle gjester som skal bo ved Vierli Hyttegrend, Tiurtunet, Panorama, Leirgravstaulen og i Holtardalen sjekker inn/ut på hotellet.

Camp Vierli er det perfekte overnattingsstedet for deg som er opptatt av å sove og spise godt, og samtidig ha tilgang til aktiviteter for hele familien. Her finner man alle fasiliteter som aktive familier er opptatt av.

Vi tilbyr gratis internett, TV stue med Playstation, tørkerom, og hyggelige oppholdsrom. Hotellshop og informasjon om aktiviteter og arrangement i nærområdet. Alle rom har inkludert frokost, og det er muligheter for å kjøpe rimelig nistepakke og middag på hotellet. 

Alle våre gjester har fri tilgang til Vierli Skatepark som er integrert i hotellet (700kvm utendørspark og 150 kvm innendørspark). Utendørsparken gjelder kun sommer! Parken er reservert i uke 26, 27, 28 og 32 da vi arrangerer skatecamper. Det vil da være mellom 20- 30 barn som bor på hotellet.

Om sommeren kan våre gjester låne Stand Up Paddling Boards - helt gratis.

Et trivelig og sosialt hotell for grupper

Vi har gode tilbud til treningssamlinger, skoleklasser, seminarer, idrettsklubber og andre grupper som finner vår beliggenhet og fasiliteter spennende.

Aktuelt

En av Verdens største konkurranse serier etter X-Games la Europafinalen til Camp Vierli og Element Skatepark.

Overnatting med fullpensjon og weekendkort - kun 1.200,-. Velkommen til Vierli! 

Skiguide 2016/2017

Last ned alpinkart, åpningstider og prisinfo.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.